Welcome to Delicate template
Header
Just another WordPress site
Header

Det komplette nytårslook

oktober 6th, 2013 | Posted by admin in Uncategorized

En nytårsaften, skla fejres. Nytåret er en særlig begivenhed som kun sker engang om året og derfor kan man godt tillade sig at gøre lidt ekstra ud af begivenheden. Desværre ligger det jo altid umiddelbart efter jul, og julen er en dyr tid hvor der bruges mange penge på gaver til andre, men hvis du har fået bare en lille smule til overs så kan du også nemt få et lækkert look til en nytårsaften.

Det hele handler bare om at være lidt tålmodige, butikkerne er nemlig begyndt at starte januar udsalget lige efter jul, og det er her du skal slå til for at få det komplette nytårlook billigt.

Stilletter

Som kvinde er stilletter et must nytårsaften, det ser simpelthen bare for fjollet ud, hvis du dukker op i fladesko i en super lækker nytårkjole, så derfor skal du på jagt efter de rigtige sko. Her kunne du fx. kigge her, hos Youshoe har de mange billige sko, som sagtens kan bæres til en nytårsaften.

Håret

Håret skal også være i vinkel og det er nok her det godt kan blive dyrt, men der råd for det. Du skal slå dig sammen med en veninder, helst en der kan lidt med en saks og så skal du lokke hende til sætte og klippe.

Kjolen er vigtigst

Når nytårsfesten sætter ind, så er det dejligt at kunne blive festens midtpunkt ved at have den smukkeste kjole, det er dog ikke altid nemt for de andre kvinder vil jo også gå efter netop den success, jeg har vil undlade at anbefale andre steder at købe kjoler i det her indlæg, men kan henvise til forsiden hvor det hele jo handler om nytårskjoler! Youshoe har, på trods af navnet også et godt udvalg af kjoler, dem kan du se her.

Jeg vil dog bringe fokus på netstrømpen.dk, som er det nok billigeste sted på nettet at købe knæstrømper, og andet i strømpe sortimentet. Man kan vel kalde det kjole accessories, fordi det falder godt i spænd under en kjole.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *